• Fri fragt over 499,-
  • Hurtig levering 1-3 hverdage
  • Altid garn i bedste kvalitet

Om LilleTebelgaard

 

Lilletebelgaard er vores lille nedlagte landsted, hvor vi bor og samtidig driver vores lille virksomhed. Her bor Mor Sarah, kvinden bag LilleTebelgaard, en entusiastisk strikker og hækler igennem de sidste  10år. Webshoppen er blevet til, grundet en kæmpe kærlighed til den kreative verden.

 

Øvrige beboer på gården er Far Glen, som er hjernen bag hjemmesiden og med evnen til at få alt til at gå op i en højere enhed. Derudover består den lille familie af, "prøvekludene"  Nord og Lau, vores 2 dejlige drenge som elsker mors hjemmestrik

 

LilleTebelgaard blev startet i 2020, med et ønske om, at sprede kærligheden til hjemmestrik, lækre

garnkvaliteter i ægte uld, som ikke kradser og videreformidling af strikkekundskaber til alle som ønsker, at lære håndarbejdet.

 

Hos Lille Tebelgaard udvælger vi nøje vores garnkvaliteter, fra forskellige producenter, således at du altid kan være sikker på, at kvaliteten og prisen hænger sammen.

 

Hos LilleTebelgaard sikrer vi at, vores producenter går ind for kvalitet og bæredygtighed. LilleTebelgaard vil være under løbende udvikling både iforhold til udvikling af shoppen, nye opskrifter og nye lækre garnkvaliteter og farver.

 

Har du idéer, kommentarer, ønsker eller andet, er du altid velkommen til, at skrive til os på shop@lilletebelgaard.dk. Du er også meget velkommen til at følge os på de socialemedier, Instagram@lilletebelgaard og på facebook. Her vil løbende komme gode tilbud og spændende nyheder.

 

 

 

Producenter for LilleTebelgaard: 

  • Lana Gatto
  • Gregersen og Kofoed